FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   AlbumAlbum  Prehľad oficiálnych ankietPrehľad ankiet  RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia IRC ChatIRC Chat Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správPrihlásiť, pre kontrolu súkromných správ   PrihláseniePrihlásenie 

Prví príspevok - Padarovce

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra Diskusník -> Padarovce
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
czinky
Nový člen
Nový člen

Vek: 102
Založený: 12.06.2006
9 Bodov

PríspevokZaslal: Ne Okt 22, 2006 8:35 am    Predmet: Prví príspevok - Padarovce Odpovedať s citátom

Nedalo mi neprispieť, do do konfery PADARVCE, aby nebola prázdna, nakoľko som bol niekoľko rokov v mojej útlej mladosti jej občanom (TO BUDE PRE NIEKTORÝCH VEĽKÁ NOVINKA!).
Týmto chcem vyzvať aj ostatných občanov Padaroviec, aby prispievali do tejto konfery, keď už je tu tá možnosť!
Málo ktorá mala dedina, na Slovensku ako je Pápča sa môže pochváliť, takou kvalitnou web stránkou ako je www.papca.sk
Dávnejšie som tu nebol, a od mojej poslednej návštevy, sa tu velmi veľa zmenilo LEN K DOBRÉMU!!!
ADMIN (Samuel Kis-Webmajster) vedel som z si NO.1, ale úprimne musím povedať, že si odviedol kus veľmi veľkej kvalitnej práce.
Ale už píšem trocha off.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra Diskusník -> Padarovce
Strana 1 z 1

Rýchla odpoveď:
Užívateľ: 

Citovať posledný príspevok
Pripojiť podpis (podpis môžete zmeniť ve Vašom nastavení)

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre